کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها شفیعی کدکنی: تنها پاسدار فرهنگ ایرانی در یک قرن اخیر، ایرج افشار بود + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۷ و ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ کارگردان «پدرخوانده» اولین فیلم ایتالیایی زبانش را می سازد فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما»
سرخط خبرها

«محرمانه» به تلویزیون نرسید| پخش «رحیل» از شبکه سه

  • کد خبر: ۱۷۸۸۵۴
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۸
«محرمانه» به تلویزیون نرسید| پخش «رحیل» از شبکه سه
سریال تاریخی «رحیل» با درون‌مایه عاشورایی و با بازی حمیدرضا آذرنگ و اندیشه فولادوند در اولویت پخش از شبکه سه سیما قرار گرفت؛ بنابراین پخش سریال «محرمانه» که پیشتر در آستانه روی آنتن رفتن اعلام شده بود، فعلا منتفی است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز سیمافیلم ضمن پوزش از مخاطبان به علت تغییر در پخش باکس سریال شبکه سه اعلام کرد: سریال تاریخی «رحیل» که روایتگر قصه‌ای زنانه در اواخر دوره قاجر بوده، خوشبختانه آماده پخش شده است. از این رو با توجه به درون مایه عاشورایی سریال در اولویت پخش قرار گرفت و در اوایل ماه صفر از شبکه سه پخش می‌شود.

سریال تاریخی «رحیل» یک روایت دست‌اول از پایان دوران قاجار و ابتدای پهلوی به مخاطب ارائه می‌کند. این مجموعه، قصه‌ای زنانه دارد و روایتگر فردی به اسم «مها» و از دربار قاجار است که تلاش می‌کند دیگر زنان اندرونی را با خود متحد و یک تعزیه عاشورایی اجرا کند.

بازیگرانی، چون حمیدرضا آذرنگ، اندیشه فولادوند، کاظم هژیرآزاد، ابتسام بغلانی، زنده یاد حسام محمودی و... در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

مسعود آب‌پرور کارگردان، رامین عباسی‌زاده تهیه‌کننده، فرهاد نقدعلی نویسنده این سریال ٤٠ قسمتی هستند که فصل نخست آن در ۲۰ قسمت در ایام ماه صفر و فصل دوم به مناسبت ایام فاطمیه روی آنتن می‌رود.

سریال «محرمانه» هم که پیشتر پخش آن از شنبه (۲۱ مرداد ماه) اعلام شده بود پس از پخش «رحیل» از همین شبکه روانه آنتن می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->